Semne că îți merge rău pentru că ți se fac farmece! Cum îți dai seama că ești încărcat de energiile altora

Multe dintre stările proaste de zi cu zi pot fi explicate. Fără să vrem, ne influențăm unii pe ceilalți, facem schimb de energii, de stări de spirit, iar acestea nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune.

Iată câteva semne că ești înconjurat de energii negative:

Ești obosit indiferent cât de mult te odihnești. De fapt, aici pot fi două cauze: cea medicală (oboseala cronică poate fi semnul mai multor afecțiuni și e musai să mergi la medic) sau cea energetică. Dacă pe parcursul zilei obosești ușor, deși analizele tale au ieșit bune, înseamnă că cineva s-ar putea să vă poarte sâmbetele.

Pierzi lucruri de care ai grijă ca de ochii din cap: chei, bani, carduri, accesorii. O persoană care se gândește cu ură la tine sau cu patimă, cu dorință de a-ți face rău poate reuși prin simpla transmitere a acelor gânduri. Tocmai de aceea este indicat să eviți stresul cât mai mult.

Te stresezi din te-miri-ce. Asta înseamnă că s-ar putea ca anumite persoane să fi transferat din energia lor asupra ta exact acele vibrații joase, negative. Ai simțit vreodată că după o întâlnire cu o persoană te-ai simțit mai slăbit sau mai stresat fără să fi schimbat măcar câteva vorbe?

Ai coșmaruri. Dacă nu reușești să te odihnești pentru că te urmăresc anumite imagini în vise, s-ar putea să te confrunți cu demonii interiori ai unor așa-ziși prieteni. Oamenii încărcați negativi reușesc să transfere din pesimismul și fricile lor celor din jur, mai ales dacă aceștia încearcă să îi ajute mult prea mult.

Semne că ești ținta unor blesteme. Cum scapi de ele

TE DOARE CAPUL PERMANENT ȘI EȘTI MEREU NERVOASĂ
Principalul scop al unui blestem este tulburarea emoțională a țintei. Fie că este vorba de tehnici moderne de blestem sau spunerea unor rugăciuni (precum rugăciunea Sfântului Anton în zilele de marți), persoana în cauză suferă de stări nevrotice inexplicabile. Orice se întâmplă nu îi convine, și, plus de asta, are migrene îngrozitoare.

ÎȚI CADE PĂRUL REPEDE
Persoanele care sunt ținta voodoo-ismului sau a rugăciunilor blestemate suferă de căderi inexplicabile de păr, de la o zi la alta

SIMȚI DURERE ÎN STOMAC
Persoanele blestemate simt nevoia să vomite foarte des, indiferent ce ar mânca sau nu ar mânca. Acestea, deși merg la controale medicale, sunt perfect sănătoase clinic, cu toate că durerile sunt insuportabile.

NU REUȘEȘTI SĂ AI COPII
Cel mai mare efect al unui blestem poate cădea pe posibilii moștenitori, sau, în cazul în care aceștia nu există, persoana blestemată poate să nu îi mai aibă niciodată.

Iată și cum poți combate aceste blesteme:

Bea apă sfințită. Apa sfințită luată de Bobotează trebuie păstrată pentru tot parcursul anului. În momentul în care simți vreo durere neobișnuită, știindu-te în regulă cu sănătatea, nu ezita să bei o gură din flaconașul cu apă sfințită adusă de la biserică.

Pune sare sfințită în pantofi. Roagă-l pe preotul la care mergi frecvent să sfințească sarea grunjoasă pe care o ai în bucătărie și pune-o în pantofii pe care îi porți.

Ține un cuțit uns cu tămâie lângă pat. Se spune că tămâia alungă duhurile rele, iar cuțitul este simbolul că vrei să tai din rădăcină gândurile rele și blestemele care se fac împotriva ta.

Poartă lenjerie intimă pe dos. Dacă ai lenjerie intimă roșie, e și mai bine. Chiloții și chiar și șosetele tale vor întoarce blestemul de unde a venit.

 

error: Content is protected !!