Trebuie să ştii aceste lucruri! Ce înseamnă dacă l-ai visat pe Iisus ori pe Dumnezeu! Detaliile care-ţi vor marca viaţa

Fiinţe umane, animale ori acţiuni sunt doar câteva dintre aspectele care i se înfăţişează omului în somn, dar nu numai. Unele persoane, e drept că foarte puţine, au „norocul” de a-l visa pe Iisus ori pe Dumnezeu, fapt ce le marchează viaţa pentru totdeauna.

Pentru că foarte puţine dicţionare ori tratate de „visologie” descrie ce înseamnă un astfel de vis, secretele.com vă propune să interpretaţi aceste înfăţişări.

Conform sursei citate, apariţia Divinităţii în vis reprezintă perfecţiunea, strălucirea, bunătatea, severitatea. Mai mult de atât, în cazul în care persoana a vorbit cu Creatorul are numai motive de bucurie, căci toate dorinţele i se vor îndeplini.

În cazul în care Dumnezeu îi întinde braţele visătorului înseamnă că îi dă binecuvântarea şi-i asigură bunăstarea. Totuşi, e posibil să primească şi apostrofări, căci conform tratatelor de specialitate, la baza lor ar sta o falsă credinţă.

De asemenea, dacă visătorul şi Tatăl ceresc stau faţă în faţă şi-i adresează o rugăminte, acesta va fi împăcat cu sine şi binecuvântat. În plus, va avea parte de prosperitate şi de o bătrâneţe frumoasă.

Conform lui Freud, renumitul psishanalist austriac, sentimentul religios, recunoscut ca parte integrantă a funcţionarii umane, reprezintă un înlocuitor al fricii de moarte. Astfel, visându-l pe Dumnezeu sau pe Iisus înseamnă a ne pune în legătură cu noţiunile de sacrificiu, de vinovăţie, de jertfă supremă.

Pentru Carl Gustav Jung, imaginea lui Iisus Hristos dintr-un vis anume reprezintă Legea ce guvernează toate forţele, altfel spus Mântuitorul este imaginea- arhetip, simbolică a lui Dumnezeu. Faptul de a-l visa pe Dumnezeu sau pe Iisus exprimă dorinţa de perfecţiune, iar acest vis este benefic, căci ne redă încrederea de a ne linişti şi de a ne elibera de frică, graţie unei mai bune apropieri de spiritualitate.

error: Content is protected !!