Un preot a reusit sa renoveze casa unor orfani in doar 8 zile! Cum arata casa la inceput si cum arata acum:

Un preot a dat startul unui proiect impresionant pe care a reusit sa il duca la bun sfarsit cu ajutorul unor oameni buni si muncitori. Ion Iagaru este numele preotului paroh de la biserica ce se afla in curtea Spitalului Municipal Caracal. Preotul a pus la cale, la sfarsitul lunii iunie a anului trecut, un proiect prin care sa reuseasca sa ajute o familie nevoiasa, fara posibilitati materiale, din comuna Draghicesti din Olt. O mama singura, al carei sot nu mai este printre noi de mai bine de un an isi creste cei trei copii cu varste intre 2 si 14 ani, iar casa in care traiau era aproape daramata.

Preotul a anuntat proiectul sau printr-un mesaj in care spunea ca in perioada 1-10 august vor renova casa celor trei orfacni si ca vor incepe proiectul cu un nou acoperis. El declara ca materialele de constructie vor fi achizitionate de la biserica la care el este preot.

Preotul este deja cunoscut pentru numeroasele actiuni de binefacere si prin numarul ridicat de oameni pe care el a reusit sa ii mobilizeze prin proiectele sale caritabile. Astfel, asacu el isi propusese, pe data de 1 august au inceput lucrarile de renovare a casei copiilor. Oameni din toata zona s-au oferit ca voluntari, iar in doar opt zile casa a fost terminata.

Marele anunt a fost facut chiar de catre preot pe pagina sa de socializare de pe Faceook. Le-a multumit omaneilor inimosi care l-au ajutat si au fost alaturi de el pe tot parcursul proiectului si le-a transmis iubirea lui si rugamintea sa ramana alaturi de el si in cadrul altor proiecte caritabile.

Nu este prima astfel de actiune de binefacere pe care preotul Ion Iagaru o organizeaza si o duce la bun sfarsit. Parintele a mai ajutat si alte familii fara posibilitati materiale si a reusit chiar sa construiasca o capela pentru romanii care lcuiesc in Vidin din Bulgaria.

error: Content is protected !!