Un tânăr de 28 de ani a avut un teribil accident de motocicletă… Cazul depăşeşte logica şi ştiinţa

Un tânăr de 28 de ani a avut un teribil accident de motocicletă în urma căruia a intrat în coma.

Ea, o fată în floarea vieţii a refuzat să accepte realitatea cruntă. 3 ani, medicii au încercat să obţină acceptul soţiei pentru ca pacientul să fie deconectat de la aparate.

Ce s-a întâmplat i-a depăşit pe medici

Medicii au rugat-o sa il deconecteze de la aparate, dar tanara a refuzat. Intr-o zi …

Viata lor era abia la inceput atunci cand o tragedie s-a petrecut. El, un tanar de 28 de ani a avut un teribil accident de motocicleta in urma caruia a intrat in coma. Ea, o fata in floarea vietii care a refuzat sa accepte realitatea crunta.

Danielle si Matt formau un cuplu de mai multa vreme, dar in 2011 au decis sa-si uneasca destinele. Au urmat doi ani minunati pana intr-o zi cand Danielle a primit un telefon.

La celalalt capat al firului era o asistenta medicala care o anunta ca iubirea vietii sale a avut un accident grav, iar sansele de supravietuire sunt minime.

Timp de trei ani, medicii au incercat sa obtina acceptul sotiei pentru ca pacientul sa fie deconectat de la aparate, insa femeia a refuzat categoric.

Dupa trei ani de la producerea accidentului, ceva incredibil s-a produs. Barbatul a deschis pentru cateva minute ochii si si-a vazut iubirea.

Cu un gest a chemat-o langa el si i-a spus ceva incredibil: „INCERC”. Dupa o alta perioada, barbatul a inceput sa-si revina si acum, intregul echipaj medical spera intr-o recuperare miraculoasa.

**

Rugăciune către Mântuitorul Iisus Hristos pentru izbăvire de boală

Preaputernice şi slăvite Doamne, Iisuse Hris­toase!

Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi, şi ai pri­mit moarte pe cruce pentru mântuirea noas­tră!

Din adâncul inimii Te rog să primeşti sme­rita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală!

Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre fo­losul său.

Că noi neputincioşi suntem şi nu îl pu­tem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău.

De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, pre­cum vei vrea.

Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndură-Te de robul Tău, potoleşte-i fierbinţeala, alină-i sufe­rinţa, ridică-l din patul durerii.

Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor. Şi dacă îi e de folos să ducă mai departe cru­cea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră.

Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădej­dea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei.

Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de po­căinţă şi de mulţumire, ca să se învredni­cească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îţi sunt păcatele!” Amin.

error: Content is protected !!