Urmați Ritualul celor 40 de zile pentru a fi binecuvântați cu putere divină!

Vreți să aveți realizări în viață? Să fiți mereu iubiți și apreciați de cei din jur? Citiți atunci cu mare dragoste rugăciunea de credințăzi de zi, timp de 40 de zile și veți fi binecuvântați cu putere divină!

Țineți post miercuri și vineri

Această rugăciune se citește timp de 40 de zile, perioadă în care trebuie să țineți post miercuri și vineri sau post negru, cine poate.

Întrucât este o rugăciune foarte puternică, cât timp o citiți cereți-vă iertare de la cei cărora le-ați greșit și nu vă certați cu nimeni…

Iată mai jos textul rugăciunii:

„Dumnezeul meu, fiindcă tu eşti adevărul cel veşnic, eu cred tot ce ai descoperit sfintei Biserici Catolice şi ce ne învaţă ea şi anume: că este un singur Dumnezeu în trei persoane: Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh; cred că Fiul lui Dumnezeu s-a făcut om în sânul preasfintei

Fecioare Maria, prin puterea Sfântului Duh, şi se numeşte Isus Cristos, care a pătimit şi a murit pentru mântuirea noastră veşnică; cred că Dumnezeu răsplăteşte pe cei buni cu împărăţia cerului şi pedepseşte pe cei răi cu iadul; şi voiesc să trăiesc şi să mor în această sfântă credinţă.

Doamne, întăreşte-mi credinţa!

Doamne, Dumnezeul meu, cred cu tărie tot ceea ce ne-ai descoperit tu, adevărul veşnic şi negreşelnic, şi ce ne învaţă sfânta Biserică. Cred, mai ales, în tine, unicul şi adevăratul Dumnezeu în trei persoane egale, şi totuşi deosebite, Tatăl şi Fiul şi Sfântul Duh.

Cred în Isus Cristos, Fiul unic al Tatălui, care s-a născut din Maria Fecioara, a pătimit, a murit şi a înviat pentru mântuirea noastră.

Cred că tu eşti drept şi dai fiecăruia după faptele sale: pe cei buni îi răsplăteşti cu fericirea cerească, iar pe cei răi îi pedepseşti cu osânda veşnică a iadului. În această credinţă vreau să trăiesc şi să mor. Doamne, întăreşte-mi credinţa.

Amin.”

error: Content is protected !!